Hirdetés

Hogyan töröljük automatikusan az ideiglenes fájlokat?



|

Az Auto Cleaner helyettünk gondoskodik az ideiglenes fájlok törléséről.

Hirdetés

A Windows beépített takarítófunkciójával már külső segítség nélkül is tudunk helyet felszabadítani a gépünkön: az ideiglenes fájlok, a Lomtár tartalma és a netes gyorsítótár mind törölhetőek, akárcsak a mentési és telepítési fájlok, amiket a rendszer például egy javítás installálásakor tárol el. 

Hirdetés

Manuálisan törölgetni és bizonyos időközönként újra kutatgatni a legtöbben nem szeretnek, így érthető, ha mindenki szeretne egy takarítóprogramot, ami ezt a munkát helyette elintézi. Az egyik ilyen, amit ráadásul még automatizálni is lehet, az Auto Cleaner. Az alkalmazás az ideiglenes könyvtárakat, fájlokat az előre beállított időközönként felkutatja és törli. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.