Hirdetés

Hogyan töröljük az egyforma képeinket?



|

A NoClone segít megszabadulni az egyforma fájljainktól.

Hirdetés

A fényképeink kameráról, okostelefonról, pendrive-ról oda és vissza való másolgatásával, az e-mailekkel és a letöltésekkel iszonyatosan nagy mennyiségű fájlt szedünk össze a gépünkre, és sokszor azzal végezzük, hogy egy fájlból több is van szétszórva itt-ott. Ennek célja persze nem sok van, hiszen adatmentésnek sem nevezhető, felesleges helypazarlásnak viszont igen.

Ajánlatos tehát a duplikátumoktól megszabadulni. A Windows ebben nem segít sokat, manuálisan pedig egy örökkévalóság lenne mindent megtalálni. Éppen ezért érdemes egy harmadik féltől származó program segítségét igénybe venni. A NoClone-nal gyorsan és könnyedén kidobálhatjuk azokat a képeket, dokumentumokat, amelyekből több is van a PC-nken.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.