Hirdetés

Hogyan töröljük időzítve a böngészési előzményeinket?



|

A Free Internet Eraser segítségével bármikor eltakaríthatjuk a nyomokat.

Hirdetés

A gépünkön és a böngészőkben eltöltött időnk több helyen is visszakövethető az automatikus naplóknak és előzményeknek köszönhetően (legutóbb használt dokumentumok, parancsok, keresési  előzmények). A böngészési előzmények mellett az űrlapok adatai és a kereséseink is el vannak tárolva. Aki tudja hol kell ezeket keresni, könnyedén hozzáférhet az adatokhoz. 

Az eltárolt adatok lényege, hogy gyorsabban hozzájuk férjünk a következő alkalmakkor, megtaláljuk a honlapokat, hamar kitöltsük az űrlapokat, ne jelentkezzünk be minden szolgáltatásba állandóan. Időről-időre nem árt azonban megszabadulni ezektől az adatoktól. A Free Internet Eraser segít a biztonságunk fokozásában azzal, hogy eltakarítja az általunk hagyott nyomokat. A takarítási folyamat automatizálható is a segítségével, ugyanis megadott időközönként végezhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.