Hirdetés

Hogyan töröljük könnyedén a programjainkat?



|

A Wise Program Uninstaller a hátramaradó adatokat és Registry-bejegyzéseket is eltávolítja.

Hirdetés

A Microsoft sokat dolgozik azon, hogy fejlessze az operációs rendszereit, amit könnyen észrevehetünk, ha összehasonlítjuk a Vistát a Windows 7-tel. Amit azonban gyakran elhanyagolnak, az a programok eltávolításáért felelős modul. Egy nagy szoftvercsomag törlése a beépített megoldással akár bosszantó is lehet, hiszen vagy nincs minden a listán, vagy egyes elemek hátramaradnak.

 

A legtöbben ezt kiküszöbölendően egy harmadik féltől származó programot választanak, mint például a Geek Uninstaller vagy a Revo Uninstaller. A Wise Program Uninstaller egy ezekhez hasonló alkalmazás, amely segítségével könnyedén távolíthatunk el programokat, illetve a hátramaradó adatokat és Registry-bejegyzéseket. A hordozható szoftver nem igényel telepítést, illetve kényszeríteni is tudja a makacs programokat az eltávolításra. Letöltés itt.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.