Hirdetés

Hogyan töröljünk egyszerre több appot Android platformon?



|

Az App Eater egyszerre több alkalmazástól is segít megszabadulni.

Hirdetés

Egy androidos telefonon vagy táblagépen elkerülhetetlen, hogy több alkalmazást is kipróbáljunk, amikor egy bizonyos célra keresünk programot. Idővel aztán sok felesleges vagy nem használt app gyűlik össze, amelyeket jó lenne egy lépésben törölni, hogy ne foglalják az értékes helyet. Erre a feladatra számos megoldás alkalmas, az egyik legjobb talán a Titanium Backup. Ennek a hátránya viszont, hogy fizetős. 

Hirdetés

Ha a csoportos apptörlésre ingyenes megoldást akarunk, akkor próbáljuk ki az App Eatert. Ennek a segítségével villámgyorsan, szűrők segítségével válogatva törölhetjük a szükségtelen szemetet az androidos készülékünkről, méghozzá akár egyetlen lépés keretében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.