Hirdetés

Hogyan továbbítsuk a PC-nk képét Wi-Fi-n keresztül?



|

A ScreenTask Wi-Fi kapcsolaton küldi tovább a PC-nk képét.

Hirdetés

Amikor a kijelzőnk tartalmát meg akarjuk osztani élőben másokkal, akkor általában valami olyan alkalmazásra van szükségünk, amire fel kell iratkozni, vagy amit telepíteni kell. Szerencsére akadnak könnyebben kezelhető alternatívák is, amelyek nem igényelnek hosszadalmas előkészítést

Hirdetés

A nyílt forráskódú ScreenTask például bárkivel megosztja a kijelzőnket, aki a helyi hálózathoz csatlakozik. Amennyiben valaki Wi-Fi-n vagy LAN-on keresztül a mi hálózatunkban van, akkor nincs szükség semmilyen szoftver telepítésére. Elegendő, ha megosztunk egy egyedi linket, amit a többiek bármilyen böngészőbe beillesztve máris követhetik az előadásunkat, bemutatónkat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.