Hirdetés

Hogyan tudjuk meg, feltörték-e a fiókunkat?



|

A Have I Been Pwned? az eddig kiszivárgott adatok alapján keres.

Hirdetés

Ma már mindennapos történetnek számít, hogy egy szolgáltatást feltörnek, a felhasználók bizalmas adatai pedig kiszivárognak. Nem is tűnik nagy dolognak, egészen addig, míg meg nem történik velünk, esetleg még valaki be nem lép az e-bankunkba, mert ott is ugyanazt a jelszót használtuk. 

Hirdetés

Ha szeretnénk egy keresőben lefuttatni, hogy vajon milyen személyes információnk szivárgott ki, akkor próbáljuk ki a Have I Been Pwned? nevű weboldalt. A szolgáltatás ellenőrzi a fiókunkat, és az összes kapcsolódó szolgáltatást, ahol mostanában komolyabb adatszivárgások történtek. Az eredményeknél láthatjuk azokat az oldalakat, ahol kiszivároghatott a mi fiókunk - remélhetőleg persze egy ilyen sem lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.