Hirdetés

Hogyan tudjuk meg, ha egy weboldal nem elérhető?



|

A Monitey figyeli az egyes weblapok státuszát, és értesít minket, ha egy adott oldal nem elérhető.

Hirdetés

Aki saját weboldalt üzemeltet, az valószínűleg gondolkodott már azon, hogy ahhoz mindenki tökéletes hozzáfér-e a világ összes szegletéből. Elvégre időpazarlás, ha a sok tartalomhoz nem férnek hozzá a látogatóink. Bár vannak bizonyos webes szolgáltatások, amelyek ezt ellenőrzik, ha mindig szeretnénk figyelni, hogy elérhető-e az oldalunk, akkor más alternatíva után kell néznünk.

Ilyen a Monitey is, amely folyamatosan monitorozza a megadott URL-eket a háttérben, és naplót vezet azok állapotáról. Amennyiben egy adott oldal offline módra vált, és már nem elérhető, akkor az alkalmazás azonnal értesít minket erről. A Monitey itt érhető el, telepítéskor azonban vigyázni kell arra, hogy kiszedjük a szponzorprogramok mellől a pipát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.