Hirdetés

Hogyan tudjuk meg, mennyi időt töltünk a gépünk előtt?



|

A PC On/Off time három hétre visszamenőleg adja meg a választ.

Hirdetés

A közösségi háló miatt egyre több felhasználó tölti a legtöbb szabadidejét a gépe előtt. Ha Ön tudni szeretné, hogy az elmúlt három hét alatt mennyi időt töltött gépe előtt, akkor érdemes lehet a PC On/Off time nevű alkalmazást kipróbálnia, amely megadja a választ a kérdésre.

 

A program a Windows eseményei alapján generál egy grafikus jelentést, amelyből kitűnik, mennyit voltunk gépünk előtt. A grafikus szemléltetés mellett a napi átlagos használati időt is láthatjuk, a piros szín a váratlan leállásokat, a szürke pedig a készenléti állapotot jelzi. Az úgynevezett Event Viewer azt is megmutatja, mikor jelentkeztünk be és ki, vagy mikor kapcsoltuk be és ki a PC-nket. Letöltés itt.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.