Hirdetés

Hogyan tudjuk meg, mennyire biztonságos a gépünk védelme?



|

Az OPSWAT Security Score javaslatokat is tesz a biztonságunk fokozásáért.

Hirdetés

Az OPSWAT Security Score egy olyan ingyenes eszköz, amely szkenneli a gépünket a telepített biztonsági alkalmazásokért és beállításokért, valamint javaslatokat is tesz, hogy a biztonságunkat miként lehetne fokozni. A szolgáltatás hat különböző kategóriát kínál, és mindegyik esetében megnézhetjük, miért értük el az adott pontszámot, valamint miben lehetne fejleszteni.

A szolgáltatás képes azt is jelezni, ha például az uTorrentben engedélyezve van a nyilvános fájlmegosztás - ennek kikapcsolása ugyanis javítja a pontszámot és a biztonságot. Természetesen nem kell véresen komolyan venni a kapott visszajelzéseket, azonban az átlagos felhasználók számára remek iránymutatást ad az OPSWAT Security Score.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.