Hirdetés

Hogyan tudjunk meg minden információt egyetlen ablakból?



|

A Curiyo hasznos társ lehet a webes böngészéseink során.

Hirdetés

Amikor valamit olvasgatunk a neten, szinte biztos, hogy belefutunk egy szóba, fogalomba vagy névbe, amit nem igazán ismerünk, és szeretnénk azon nyomban utánanézni. Ilyenkor jön a Google vagy az online szótárak, enciklopédiák, de ezeket persze egyesével kell átnézni, ha alaposak akarunk lenni. 

Hirdetés

A Chrome és Firefox böngészők alá telepíthető Curiyo azonban kényelmet hoz az életünkbe, ugyanis egyszerre tud mindent. Elegendő csupán kijelölnünk a minket érdeklő témát vagy szót, a felugró ablakban, rögtön az adott oldalon belül pedig minden kapcsolódó anyagot láthatunk az olyan szolgáltatásokból, mint a Wikipedia, a Wordlink, a Crunchbase, a Google fordítója, a Twitter, a YouTube vagy a Google keresője. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.