Hirdetés

Hogyan tüntessük el a Facebook idővonalát?



|

A TimelineRemove az összes profil esetében elrejti az idővonalat.

Hirdetés

Sokan nem elégedettek a Facebook új idővonalával, és szeretnék visszakapni a profilok régi stílusát. Szerencsére van megoldás: a TimelineRemove egy olyan kiegészítő, amely a böngészőbe települve kikapcsolja a közösségi oldal idővonalát, és visszaállítja a régebbi nézetet - mindezt anélkül, hogy mások számára bármi változás látható lenne; tehát a kiegészítő a mi kényelmünket szolgálja.

 

Telepítés után az addon automatikusan működésbe lép, az eszköztárban fellelhető ikonjával azonban ki-és bekapcsolhatjuk. Az idővonal mellett a borítóképet is elrejti a kiegészítő. A TimelineRemove ezen a linken keresztül érhető el a Google Chrome böngészőjéhez, itt tölthető le Firefox-hoz, illetve innen szerezhető be Internet Explorerhez.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.