Hirdetés

Hogyan tüntessük el a Facebookot a Google keresőjéből?



|

A Hide Unwanted Results of Google Search FireFox alatt szűri a Google találatait.

Hirdetés

Tele van a Google keresőjének a találati listája olyan oldalakkal, amelyekre nem vagyunk kíváncsiak? A nem túl kreatív névre keresztelt Hide Unwanted Results of Google Search ebben a kérdésben segít nekünk, de csak ha Firefox böngészőnk van. A kiegészítő elrejti azokat a találatokat az eredmények közül, amelyekben szerepelnek az általunk megadott értékek (URL-ek). 

Természetesen az addon csak a Google találatai közül rejti el a megadott tartalmakat, a többi keresőnél ugyanúgy előjönnek majd. Korábban a Google-nek is volt saját megoldása a blokkolni kívánt weboldalak felvételére, de ez most nem üzemel. Jó alternatíva lehet ez a beépülő azoknak, akik például nem kíváncsiak a Facebookra a találati listában.  

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.