Hirdetés

Hogyan tüntessük el gombnyomásra a Firefox összes eszköztárát?



|

Egy kiegészítőnek hála egyetlen gombnyomással még a címsort és a menügombot is eltüntethetjük.

Hirdetés

Ha Ön Mozilla Firefox böngészőt használ, és szereti a lehető legkisebb, legminimalistább felhasználói felületet használni böngészés közben, akkor a MinUI kiegészítőt Önnek találták ki. Egy olyan addonról van szó, amely képes a Ctrl billentyű lenyomására a program minden eszköztárát eltüntetni, még a címsort és a menügombot is.

 

Természetesen a Ctrl gomb újbóli lenyomása esetén az összes beállított eszköztár újra megjelenik. A kiegészítő akkor lehet hasznos, ha kizárólag a böngészett weboldal tartalmára szeretnénk koncentrálni. Használata esetén jelentős plusz helyet kaphatunk a böngészőfelület esetében. A kiegészítő itt található.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.