Hirdetés

Hogyan válasszunk Instagram-szerű képszerkesztőt?



|

A Fotor iOS és Android mellett már Windows 8-ra is elérhető.

Hirdetés

A Windows 8 megjelenése óta egyre gyakoribb, hogy olyan alkalmazások jelennek meg Modern UI-ra, amelyek iOS-re vagy Androidra már elérhetőek voltak korábban. A Windows Store a két előbbi platformhoz képest még meglehetősen kevés appot kínál, azonban ez a szám folyamatosan növekszik.

Az egyik, másik két operációs rendszeren is elérhető app, amely már Windows 8 alatt is futtatható, a Fotor. A program egy funkciókban gazdag képszerkesztő, amelynek a segítségével számos szűrőt adhatunk a képeinkhez, de használhatunk képkereteket, effekteket is. Az appba került varázsló is, amely a manuális beállításokat (fényerő, kontraszt, szaturáció) helyettünk végzi el, egy kattintással. A Fotor itt érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.