Hirdetés

Hogyan válasszunk jó naptárat?



|

Windows rendszerek alatt remek alternatíva a Rainlendar nevű alkalmazás.

Hirdetés

Rohanó világunkban könnyű elfelejteni egy-egy találkozót vagy eseményt. Ezért jöhet jól egy naptár használata, amelyből természetesen számos választásunk van, a legismertebbek talán az Outlook és a Google naptárai. Amennyiben Windows rendszer alá szeretnénk egy elegáns megoldást, érdemes megnéznünk a Rainlendart.

Az alkalmazás az Asztalon keresztül érhető el, és teljes mértékben testreszabható, legyen szó widgetekről, skinekről vagy események megjelöléséről. A program képes a Windows-zal együtt indulni, így betöltéskor biztosan nem maradunk le az emlékeztetőkről. A Rainlendar a naptár mellett teendők listát és eseménynaptárat is kínál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.