Hirdetés

Hogyan válasszunk látványos meghajtóelemzőt a Windows 8-hoz?



|

A Disk Falcon sci-fikbe illő felhasználói felülettel rendelkezik.

Hirdetés

Azért, hogy a Windows 8 a neki szánt utat járhassa, szükség van a fejlesztők munkájára, és az általuk alkotott Windows 8-as appokra. Aki nem szeretne kiszakadni a Modern UI környezetéből, ám egy lemezelemzésre használható, stílusos külsejű programja vágyik, annak érdemes kipróbálnia a Disk Falcont.

 

A Disk Falcon egy jó funkciókkal rendelkező meghajtóelemző, amely elsősorban a sci-fikbe illő felhasználó felületével kelt feltűnést. Az Ultraviolet Dawn grafikus motorjával működő program mindent valós időben, grafikonok segítségével szemléltet. Bár a keresőmotor a vártnál kicsit lassabb, cserébe mély vizsgálatot kapunk a meghajtókról. A Disk Falcon innen tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.