Hirdetés

Hogyan válasszunk minimalista visszaszámlálót Androidra?



|

A OK Timer egy meglehetősen stílusos, de közben minimalista kiegészítő.

Hirdetés

Egyre több olyan szolgáltatást és alkalmazást találunk, amely a minimalista dizájnjegyekből igyekszik kölcsönözni, és lényegre törő, de közben stílusos külsővel elcsábítani a felhasználókat. Ezeket a külsőket valaki vagy szereti, vagy inkább a bonyolultabb grafikákat részesíti előnyben. 

Hirdetés

Ha valaki kedveli az egyszerű, de nagyszerű alapon készített appokat, az biztosan értékeli majd az OK Timert. A Go Launcher EX fejlesztői egy egyszerű felülettel megáldott, de nagyon szép visszaszámlálóval igyekeznek kitűnni az egyébként egyáltalán nem érdekfeszítő kategóriából. Az OK Timer így tetszetős alternatíva lehet a kiegészítők, visszaszámlálók között. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.