Hirdetés

Hogyan válasszunk minimalista zenelejátszót?



|

A resonicplayer akkor jöhet jól, ha egyszerűen csak zenét akarunk hallgatni.

Hirdetés

A számítógép-használók számára megszokott, hogy egy lejátszási listáról szólnak a kedvenc zenéi a háttérben, miközben dolgozik. A legtöbb médialejátszó azonban rengeteg opciót kínál, a sok beállítás pedig akár fontos időt is elvehet a munkától. Ráadásul a sok funkció eleve felesleges, ha beérjük annyival, hogy a háttérből zene szól.

Amennyiben egy könnyűsúlyú zenelejátszóra van szükség, mindenféle extra nélkül, akkor érdemes egy próbát tenni a resonicplayerrel. Az egyszerű és felhasználóbarát felülettel rendelkező program jó megoldás a zenetárunk hallgatására, a beépített időzítővel pedig különböző feladatok hajthatóak végre, ezért elalváshoz is megfelelő a lejátszó. Letöltés itt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.