Hirdetés

Hogyan válasszunk modern jegyzettömböt?



|

A Windows 8 appjai közül kimaradt ugyan a Jegyzettömb, de szerencsére pótolhatjuk.

Hirdetés

A Windows 8 számos megszokott program Modern UI-ra szabott változatával érkezik gyárilag, azonban ezeknek a listájából hiányzik a Jegyzettömb. Aki az új környezetben is szeretne egy jegyzetelésre alkalmas, alapszintű szövegszerkesztőt, illetve Windows RT alatt nem tud asztali megoldást használni; annak érdemes egy pillantást vetni a ModernNote-ra.

Az app a Windows Áruházon keresztül szerezhető be, és kifejezetten az érintésre optimalizált Modern UI-s felületre készült. A formázást tekintve ugyan meg kell elégednünk az alapszintű opciókkal, azonban mivel az alkalmazás nem az Office babérjaira akar törni, ez nem is baj. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.