Hirdetés

Hogyan válasszunk stílusos képernyőzárat?



|

A Dodol Locker remek témákkal dobja fel az androidos készülékeket.

Hirdetés

Az Android ma már gyakorlatilag minden elemét tekintve testre szabható. Ha valamit mégsem tudunk egyből átalakítani, ahhoz biztos találunk egy appot, ami még a reméltnél is többre képes. A harmadik féltől származó megoldások között természetesen olyanok is vannak, amelyek a képernyőzárat turbózzák fel egy kicsit. 

Hirdetés

Dodol Locker stílusos megoldás az androidos eszközök képernyőzárának lecserélésére. A gyönyörű témák mellett használhatunk widgeteket, kitehetjük a dátumot, az időt, az időjárást, az értesítéseket, ébresztőket és az akku százalékát is a zárolt képernyőre. Az egyedi parancsikonok alá saját hátteret választhatunk, PIN helyett pedig mintát is rajzolhatunk a feloldáshoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.