Hirdetés

Hogyan válasszunk stílusos képkezelőt?



|

A BonAView egy számos funkcióval rendelkező képnézegető alkalmazás.

Hirdetés

A fotózás hasznos és kellemes időtöltés, azonban még kellemesebb, ha az elkészült képeket rendszerezetten tudjuk böngészni a későbbiekben. Ehhez nem árt egy képkezelő szoftver az asztali gépünkre, amely a böngészés mellett a rendszerezésben is segít. 

Egy a sok közül a BonAView is, amely számos szolgáltatással rendelkezik, és még képet is tud szerkeszteni. A meglehetősen tetszetős, elegáns felhasználói felületet úgy alkották meg, hogy egyszerűen tudjunk hozzáférni az összes fotónkhoz, és különösebb erőfeszítések nélkül rendezhessük is azokat. A 3D-s megtekintési móddal még látványosabbá tehetjük a képnézegetést. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.