Hirdetés

Hogyan válasszunk Twitter-klienst Androidra?



|

Az egyik megfontolandó alternatíva a Tweedle.

Hirdetés

Aki sokat twitterezik Androidról, az már valószínűleg rájött, hogy bár az alap Twitter app remekül képes kiszolgálni a szimpla igényeket, sajnos nem testre szabható, és haladóbb funkciói sem igazán vannak. Ha valaki éppen ezért valami alternatívára vágyik, ami lehetőleg többet is tud, érdemes egy próbát tenni a Tweedle-lel. 

Hirdetés

Tweedle egy olyan ingyenes Twitter-kliens, amely okostelefonokon és tableteken is könnyedén használható. Azon felül, hogy a Twitter minden funkcióját elérhetővé teszi, néhány extrát is kínál. Többek között egyedi témákat húzhatunk rá az alkalmazásra, de ha kedvünk van, akkor az értesítéseken és a szűrőkön is állíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.