Hirdetés

Hogyan válasszunk Windows 8-as médialejátszót?



|

A számos alternatíva között az egyik remek választás a Modern UI-s MediaMonkey lehet.

Hirdetés

A munka közbeni zenehallgatás igen gyakori szokásunkká vált, hiszen segít a stressz oldásában és a környező, zavaró hangok kirekesztésében. Az persze már vitatott, hogy a zene növeli vagy csökkenti a hatékonyságunkat a munkában. A lejátszáshoz mindenesetre nem árt egy minőségi multimédiás program: a legismertebbek között szerepel a Windows Media Player, az iTunes, a Winamp és a MediaMonkey is Windows alatt.

Az utóbbi egy ideje már Windows 8 alá külön formában is elérhető. A Modern UI-ra szabott verzió némileg többre képes, mint amit a Microsoft beépített. Itt nem csak kezelni tudjuk a zenéinket és a videónkat, de a lejátszási listák, az EQ-beállítások és a metaadatok szerkesztése sem jelent gondot. A MediaMonkey a Windows Store keresőjébe beírva érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.