Hirdetés

Hogyan válaszoljunk egyszerre több levélre a Gmailben?



|

A Batch Reply for Gmail egy hasznos új funkciót ad a Google levelezőszolgáltatásához.

Hirdetés

Az e-mailek kezelése egy olyan feladat, amely gyakran okoz küzdelmeket a felhasználók számára, legyen szó üzleti vagy otthoni levelezésről; a bejövő levelek mappája könnyen "elszabadulhat". Az olvasatlan levelek mellett a válaszolatlanok is tovább rontják a helyzetet. Gyakran van, hogy már a tárgy olvasása után átsiklunk egy rövid emlékeztető fölött, miközben a feladó választ vár tőlünk.

Ilyenkor jöhet jól a Batch Reply for Gmail nevű kiegészítő, amely a Chrome böngésző alatt képes kiegészíti a Gmailt egy extra gombbal. Ennek köszönhetően egyszerre több levelet is kijelölhetünk a bejövők közül, majd ezeket egyszerre válaszolhatjuk meg, egyetlen üzenettel. A beépülő innen szerezhető be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.