Hirdetés

Hogyan váltsunk a Windows 8-as és a régi bootloader között?



|

A NanWick Switch Boot minden beállítást elvégez helyettünk.

Hirdetés

A Windows 8 egyik újdonsága az új bootmenü, amely akkor jelenik meg, ha a Windows 8 mellé valamilyen más operációs rendszert is telepítettünk. A világoskék menü nem biztos, hogy mindenkinek elnyerte a tetszését, illetve egyes konfigurációkon gyakran üres képernyőt is tapasztalhatunk. Szerencsére könnyen vissza lehet váltani a Windows 7-ben található bootloaderre, nem szükséges a Windows 8 beállításai között keresgélni.

A NanWick Switch Boot nevű alkalmazás minden szükséges beállítást elvégez helyettünk. Mindössze el kell indítanunk a programot, majd megadni, hogy melyik menüt szeretnénk alapértelmezetté tenni. Letöltés itt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.