Hirdetés

Hogyan váltsunk kényelmesen a futó alkalmazásaink közt?



|

Az App Switcher for Windows 7 Aero nem csak a futó programok ikonját és nevét mutatja.

Hirdetés

Az App Switcher for Windows 7 Aero jelentősen megkönnyíti a futó alkalmazásaink közti váltást, ugyanis nem csak az ikonokat és a neveket mutatja meg. Az Aero-alapú eszköz nem kínál sok opciót, a célja ugyanis, hogy egyszerű maradjon. Ennek köszönhetően a konfigurálásával sem kell bajlódni.

 

A megnyitott alkalmazások teljes képernyőben lesznek láthatóak egymás mellett, az Asztal helyett. Azok, amelyek nem láthatóak az Asztalon, az egér jobbra és balra való mozgatásával férhetőek hozzá. Az App Switcher for Windows 7 Aero hozzáféréséhez csupán kétszer kell egymás után felhúznunk az egérkurzort az ablak tetejére (duplakattintás helyett). A program a fájlok áthelyezését is támogatja. Letöltés itt lehetséges.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.