Hirdetés

Hogyan varázsoljunk OS X-es Dashboardot Windows 7-re?



|

Az XWidget ingyenes és gyors megoldás a kívánságra.

Hirdetés

Amennyiben Ön kedveli az Apple OS X operációs rendszerében megismert Dashboardot, de Windows 7-es PC-t használ, és szeretné az előbbit a PC-jén is, akkor érdemes lehet kipróbálnia az ingyenes XWidgetet.

 

Az XWidget animált, dinamikus widgeteket képes kipakolni az Asztalra, amelyek az interneten keresztül valós időben frissítenek. A program számos widgetet tartalmaz beépítve, de rengeteg extra darab is letölthető a fejlesztők honlapján, a galéria rovatban. Az alkalmazás erőforrás-igénye meglehetősen alacsony, ennek ellenére az animációk szépek és gyorsak, akárcsak a widgetek betöltése. Az XWidget itt érhető el.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.