Hirdetés

Hogyan védjük a WiFi-hálózatunkat?



|

A WiFi Protector 256 bites titkosítást használ.

Hirdetés

A WiFi Protector nevű alkalmazás egy VPN szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy megvédjük a vezeték nélküli hálózatunkat. A 256 bites titkosítással dolgozó program bármilyen hálózaton keresztül elrejti a valódi IP címünket, így azokat a weboldalakat és a videókat is megnézhetjük, amelyek a mi régiónkban tiltottak.

 

A háttérben futó WiFi Protector nem korlátozza a hálózat sebességét és használhatóságát. A főablakban minden szükséges információ megtalálható, illetve a két panelen a megbízható eszközökről és az elérhető hálózatokról is minden adat látható. A WiFi Protector minden csatlakozó eszközről értesítést küld. A program itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.