Hirdetés

Hogyan védjük fájljainkat és mappáinkat jelszóval?



|

Az MTE Folder Locker egy a sok programból, amely megvédheti fontos adatainkat.

Hirdetés

Az MTE Folder Locker egy abból a sok alkalmazásból, amely arra hivatott, hogy jelszóval védje a fontos fájljainkat és mappáinkat. A program akár titkosított archívumok létrehozására is képes, ha több fájllal dolgozunk. Természetesen a használat során mesterjelszóra is szükségünk van, amely akkor jöhet jól, ha valamelyik másikról megfeledkezünk.

 

Az alkalmazás egyik hátránya, hogy az első használat előtt aktiválni kell egy ingyenes aktiválókóddal. Ehhez csupán az adott mező alatti gombra kell kattintanunk, majd a kapcsolódó weboldalról beírni a kódot. Az ingyenes változat kellemetlensége, hogy ezt a procedúrát 14 naponta meg kell ismételnünk. Letöltés itt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.