Hirdetés

Hogyan védjük jelszóval a könyvjelzőinket?



|

A Hush nagy segítség a magánéletünk védelméhez Chrome böngésző alatt.

Hirdetés

Minden embernek akadnak olyan dolgai, amelyeket nem osztana meg bárkivel. Igaz ez akkor is, ha a böngészőbe elmentett kedvenc oldalakra gondolunk. A magánéletünk védelmében sokat segíthet, ha kellően körültekintetőek vagyunk. 

Hirdetés

Mindebben hasznos kiegészítés például a Hush nevű Chrome-beépülő, amely jelszóval védi a kedvenceinket. Az egyszerű és tetszetős kezelőfelületről importálni és exportálni is lehet a könyvjelzőket, ugyanakkor azok sajnos csak inkognitó módban érhetőek el. Miközben akár hiányosságnak is tekinthetjük, hogy nem cserélhető le az alapértelmezett könyvjelzőkezelő, addig mindenképp nagy segítség az addon, ha mások számára kevésbé publikus tartalmakat szoktunk nézegetni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.