Hirdetés

Hogyan védjük jelszóval a pendrive-unk tartalmát?



|

A USB Flash Security segítségével biztonságban tudhatjuk adatainkat.

Hirdetés

Bár a felhőalapú tárhelyek részben feleslegessé tették a pendrive-okat, a nagyobb fájlok mozgatásakor még mindig előnyösebb egy hordozható merevlemez vagy egy USB-kulcs. Természetesen az USB-s meghajtókon fontos adataink is lehetnek, ezért ha fontos számunkra ezeknek a biztonságban tartása, akkor jelszóval is védhetjük a meghajtóinkat. A USB Flash Security nevű program erre a feladatra készült.

 

Telepítés után az alkalmazás kéri, hogy csatlakoztassuk a flash meghajtónkat: miután felismerte, és mi kiválasztottuk a megfelelőt, kattintsunk a telepítés gombra. Itt azonban legyünk tekintettel arra, hogy a meghajtón ne legyen semmi fontos adat (vagy készítsünk mentést), ugyanis a telepítés során a meghajtó formázva lesz. Ezt követően beállíthatunk egy jelszót a flash meghajtónak, aminek a tartalma eltávolítás után védett lesz; és ezután csak a szükséges jelszó beírását követően válik láthatóvá. Letöltés itt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.