Hirdetés

Hogyan védjük jelszóval a tétlen állapotba került PC-nket?



|

A Smart PC Locker Pro a jelszó beírásáig minden elérhető funkciót letilt.

Hirdetés

Az Asztal lezárására a Win + L billentyűkombinációval van lehetőségünk Windows 7 alatt. A Smart PC Locker Pro egy olyan ingyenes alkalmazás, amely nem csak jelszóval tudja védeni a tétlen állapotba került gépünket, de az összes elérhető funkciót is le tudja tiltani, mint például az optikai meghajtók elérését vagy a Feladatkezelőt.

 

A program beállításai között megadhatjuk, hogy a rendszer inaktivitása után hány perccel zárja le a rendszert az alkalmazás. Ha szeretnénk, akár azt is megadhatjuk, hogy három rossz belépési próbálkozás után a PC-nk kikapcsoljon. A Smart PC Locker Pro innen tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.