Hirdetés

Hogyan védjük jelszóval az elrejtett ablakokat?



|

A Window Hider elrejti az ablakainkat, és még jelszót is kér a megtekintésükkor.

Hirdetés

Általában egyszerre több ablak is meg van nyitva a gépünkön, amikor dolgozunk. Egyik-másik biztosan tartalmaz fontos adatokat, amelyeket nem jó, ha a kíváncsi szemek meglesnek, amikor elmegyünk egy kávéért. Persze ilyenkor jól jöhet a képernyőzár, de ha csak meg akarunk mutatni valamit másnak, és nem szeretnénk az összes ablak tartalmát az orrára kötni, akkor más megoldásra van szükség.

Ilyenkor jöhet jól a Window Hider, amely egy hordozható alkalmazás, és a megnyitott ablakokat képes elrejteni, akár jelszóval is. A segítségével akkor is megőrizhető az adataink biztonsága, ha a gépünket valaki másnak mutatjuk meg, használat közben. Az ablakoknak sehol nem lesz nyoma, mindössze a program értesítési területen lévő ikonjára kattintva láthatjuk őket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.