Hirdetés

Hogyan vegyük fel, amit a gépünkön csinálnunk?



|

A Screen Recorder Free segítségével könnyedén tudunk képernyőfelvételeket csinálni.

Hirdetés

A gépünk képernyőjének a tartalmát számos ingyenes és fizetős programmal tudjuk rögzíteni, hogy aztán másoknak továbbadjuk, megosszuk. Ezek közé a megoldások közé tartozik a Screen Recorder Free is, amely néhány extra funkcióval igyekszik kitűnni a mezőnyből. 

Screen Recorder Free tetszetős felülettel rendelkezik, és a felvételek rögzítése mellett arra is lehetőséget ad, hogy effekteket adjunk az anyagunkhoz. Szükség esetén hangot is tudunk rögzíteni a kép mellé, a felvétel pedig többféle is lehet. A kiválasztott ablak mellett felvehetjük a kijelző egy konkrét területét, de az egérkurzor melletti meghatározott részeket is. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.