Hirdetés

Hogyan YouTube-ozzunk látványosan?



|

Ha Windows 8 alatt használnánk a videomegosztót, jó alternatíva a Hyper.

Hirdetés

A videomegosztók esetében nem csak a tartalom a fontos, számít az is, hogy milyen a környezet, amiben kutatunk. Elvégre hiába a YouTube a legnagyobb a kategóriában, nem feltétlenül a legjobban, legszebben megtervezett megoldásról van szó. Éppen ezért lehet érdemes néhány alternatívát megnézni, amelyeken keresztül YouTube-ozhatunk. 

Windows 8 alatt a Modern UI alá már számos elképzelés közül választhatunk az alkalmazásboltból, és egy a remek megoldások közül a Hyper is. Ebben a hangsúlyt a látványra fektették, de arra is lehetőséget kapunk, hogy bejelentkezzünk, majd feliratkozzunk csatornákra vagy feltöltsük a saját videóinkat. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.