Hirdetés

Hogyan zárjuk be a futó alkalmazásainkat egy adott időpontban?



|

Az Auto Power Switch az alkalmazások leállítása mellett gépünk kikapcsolására is alkalmas.

Hirdetés

Az Auto Power Switch egy olyan segédprogram, aminek a segítségével tetszőleges időpontban kapcsolhatjuk ki a gépünket. A további beállítások között újraindítást és hibernálást is találhatunk, az igazi érdekesség azonban az, hogy az alkalmazások leállítására is van lehetőség a programmal.

 

Az egyszerű felülettel rendelkező alkalmazás két módot kínál: az elsőben az operációs rendszerrel végezhetünk műveleteket, a másodikkal pedig az alkalmazásainkat zárhatjuk be. A listához hozzáadott programok az általunk beállított időpontban lesznek leállítva, amint megnyomjuk a Start gombot. Az Auto Power Switch innen tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.