Hirdetés

Hogyan zárjuk be automatikusan a privát böngészőablakainkat a Firefox-ban?



|

A PB Exit nevű kiegészítő tovább fokozza a biztonságunkat.

Hirdetés

A privát böngészési mód a Firefox alatt is gondoskodik arról, hogy ténykedésünk a lehető legkevesebb nyomot hagyja hátra. Azonban amikor elfelejtjük bezárni a megnyitott füleket, vagy magára hagyjuk a gépünket, akkor még így is előfordulhat, hogy valaki megpillantja, mit csináltunk. Ilyen téren segít a biztonság fokozásában a Firefox PB Exit nevű kiegészítője.

 

Az addon észleli, ha tíz perce inaktívak vagyunk: ha egyetlen oldalt sem töltöttünk be vagy mozdítottunk el, akkor a PB Exit automatikusan bezárja a privát böngészőablakot. Amint ez megtörtént, egy normál Firefox ablak nyílik meg a kezdőlappal. A hasznos kiegészítő itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.