Hirdetés

Hogyan zárjuk be automatikusan az inaktív füleket a Chrome-ban?



|

A Tab Wrangler segít a memóriával spórolni a Google böngészőjében.

Hirdetés

A Google Chrome nagyon sok memóriát is képes használni olyan esetben, amikor sok oldalt nyitunk meg. Ennek az oka, hogy mindegyik külön folyamatként indul el, így elkerülhető a Chrome összeomlása. A Tab Wrangler nevű kiegészítő automatikusan képes bezárni az X perc után inaktív füleket, így spórolva a memóriával.

 

Az addon telepítése után a Chrome eszköztárán megjelenő ikonnal férhetőek hozzá a funkciók. A beállítások között megadhatjuk, hány perc inaktivitás után záródjanak be a fülek, illetve melyik oldalak képezzenek kivételt. A "Tab Corral" fülön keresztül pedig újra megnyithatjuk a bezárt oldalakat a megjelenített listából. A Tab Wrangler itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.