Hirdetés

Hogyan zárjunk be egyszerre több programot?



|

Az NCS WinVisible egyetlen gyorsbillentyűvel likvidálja a kijelölt alkalmazásokat.

Hirdetés

Amennyiben mi egyedül használjuk a gépünket, és más nem is tud az otthonunkban hozzáférni, akkor jelentősen csökkent a veszélye annak, hogy bárki belepiszkálna a munkánkba vagy elvinné a személyes dokumentumainkat. Ha viszont olyan helyen vagyunk, ahol jobb, ha nem látják, mit csinálunk, néhány trükkre lehet szükségünk. 

Hirdetés

Az NCS WinVisible olyan extrákra képes, hogy egyetlen gyorsbillentyűvel elrejti vagy megjeleníti az általunk kijelölt programokat a képernyőn. Ha ennyivel nem érjük be, akkor gombnyomásra be is zárhatjuk azokat, amiket bepipáltunk. Bár jelszavas védelmet az alkalmazás nem kínál, hatékonyan rejti el a programokat, köztük magát is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.