Hirdetés

Hónapok óta készül az iOS-es Google-billentyűzet



|

Természetesen nagy hangsúlyt kap majd a keresés.

Hirdetés

A hírek alapján a Google már hónapok óta dolgozik egy olyan billentyűzeten, ami iPhone-on és iPaden lesz használható. 

Hirdetés

A gesztusalapú gépelés mellett a beírt szavakat is megpróbálja előre kitalálni az app, ráadásul saját keresőgombbal is rendelkezik majd, természetesen Google-alapokon. 

Az új billentyűzet külsőre eltér majd attól, ahogyan az androidos kinéz, ráadásul új funkciókat is kap. Ezek között lesz a képkereső és a GIF-kereső, továbbá a gyors keresést segítő Google-logó. 

Külsős billentyűzeteket már az iOS 8 óta fogad az almás rendszer, a Google pedig most döntött úgy, hogy beszáll a versenybe a Swype és a SwiftKey mellé.

Természetesen a Google célja az, hogy növelje az iOS rendszerről érkező keresések számát.  Egy tavaly októberi, Charles Arthur által elvégzett elemzés szerint az okostelefonok-tulajdonosok fele egyáltalán nem is keres mobilról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.