Hirdetés

Honlapot készítenél? Ahogy mi csináljuk, csak pár kattintás az egész



|

Kódolás nélkül is lehet profi weboldalad, sőt temérdek sablont is ad az Incomedia WebSite X5 Go az egyszerűbb kezdéshez.

Hirdetés

Drága mulatság komoly vagy legalábbis komolynak látszó weboldalt készíteni és ezt megfelelően publikálni az interneten. A WebSite X5 programjának legújabb verziójával mindez egészen egyszerű kattintássorozattá szelídíthető, de azért rá kell szánni pár órát a kezelőfelülettel ismerkedésre.

Egy más szemszög

Különleges megoldást kínál a WebSite X5 nevű windowsos program, amelyet kifejezetten azzal a céllal készítettek, hogy amatőrök és akár profik is minden eddiginél egyszerűbben tervezhessenek látványos és egyedi weboldalakat. A szimpla, webshopot és komolyabb adatbázisokat nem használó lapokat akár egy-egy jól megválasztott, netes áruházakban kapható, kész sablon átalakításával is elő lehet állítani, ám ez csak annak járható és olcsó megoldás, aki ismeri a HTML, CSS és mondjuk a PHP nyelveket. A WebSite X5 Go ettől kímél meg, miközben szintén kínál sablonokat - a PC World olvasóinak szám szerint 25-öt.

A Go egy egészen egyszerűen használható, alapszintű szolgáltatásokkal ellátott szerkesztőprogram, amelynek menüiben és varázslóiban lépkedve építheted fel az oldaltérképet, a főoldalt és az egyes lapokat is.

Hirdetés

A CSS összeállítása vizuálisan nagyon egyszerű, sőt effekteket és különleges külsőt is társíthatsz weboldaladhoz mindössze néhány kattintással. Az Incomedia emellett számtalan oktatóvideóval is segít modern és divatos dizájnt varázsolni weblapodnak, továbbá már az alapverzió is megkönnyíti az FTP-s feltöltést.

A legkisebb, Go-csomagnak számos limitációja van (például a webshopmodul és a SEO-optimalizálás hiányzik, reszponzív lapokat sem készíthetsz egyszerűen), tízlapos weboldalig azonban nagyon jól használható, a 25 sablon nagy segítségedre lesz a munkában, és ami legalább ennyire fontos: automatikusan elkészíti oldalad mobilos változatát.

Ha te is készítenél honlapot, akkor szerezd be a 2021/04-es PC World magazint, mivel ajándékba adjuk hozzá az Incomedia WebSite X5 Go SE-t, illetve más értékes szoftvereket és egy PC-s játékot is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.