Hirdetés

Hoppá: online hírközpont az AOL-től is



|

Hétfőtől lesz elérhető a Google Reader legújabb alternatívája.

Hirdetés

A The Next Web vélhetően okkal megszólaltatott belsős forrástól kapott fülese alapján pénteken leleplezte, hogy a július elsejével elbúcsúzó Google Reader hoppon maradt felhasználóinak többek közt a Feedly és Digg mellett az AOL is hajlandó lesz menedéket nyújtani. A legutóbb teljes zenei portfóliójának legyilkolásával a hírekbe került vállalat később megerősítette, hogy jövő hétfőn – azaz 2013. június 24-én – fog elindulni a szolgáltatás.


Az AOL Reader elvileg teljes értékű megoldás lesz, így a fentebb már emlegetett riválisaihoz hasonlóan nem csak egy webes felületet fog nyújtani a felhasználók számára, hanem elérhetőek lesznek olyan API-k is, amelyek segítségével kliensprogramok szinkronizálni tudnak majd a szolgáltatással.


Az utóbbi hetek fejleményeinek fényében van egy olyan érzésünk, hogy a Google Reader piacról való kivonulása még ha ideiglenesen kisebb káoszt és kényelmetlenséget is okoz, ám végső soron nagyon jó a felhasználók számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.