Hirdetés

Hot Corners - gyerünk a sarokba!



|

Ezzel az alkalmazással Asztalunk négy sarkát különböző funkciókkal vértezhetjük fel.

Hirdetés

Az Apple Mac OS X operációs rendszerének egyik hasznos tulajdonsága, hogy a munkaasztal négy sarkába mozgatva az egeret, különböző funkciókat érhetünk el. A Hot Corners ugyanezt valósítja meg Windows alatt, az Asztal négy sarkához más és más művelet rendelhető. Megadhatjuk többek között, hogy ilyenkor automatikusan elinduljon egy program, megnyíljon a Sajátgép vagy a Dokumentumok mappa, sőt akár a Google kereső is elérhető. Az alkalmazás ezen kívül is kínál egy új módszert bizonyos funkciók gyors elérésére, ez pedig a Windows+x billentyűkombináció használata és utána az egér megfelelő irányba mozgatásával érhető el. A négy irányhoz ugyanúgy külön-külön lehetőségeket rendelhetünk, mint a négy sarokhoz. Ezen kívül sajnos a beállítások igen szegényesek, csupán csak azt tudjuk megadni, hogy a sarkoknál, illetve az egér mozgatásakor mekkora legyen a program „érzékenysége", illetve azt, hogy az alkalmazás elinduljon-e a Windows futtatásával egyidőben.

 

hot.jpg

 


A programot azok számára ajánljuk, akik sokat „egerésznek" és szeretnének több kattintást egy gyors mozdulattal helyettesíteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.