Hirdetés

HP: vegyetek inkább Windows 7-es gépet



|

Úgy tűnik kigyúlt a villanykörte a vállalat sajtósainak feje felett.

Hirdetés

A Microsoft legnagyobb hardvergyártó partnerei az új Windowsok megjelenésekor azokat általában eladási pontként használva próbálják rávenni a fogyasztókat az új számítógépek vásárlására, azonban kellemetlen helyzetbe kerülnek, amennyiben az operációs rendszer nem bizonyul népszerűnek.

Hirdetés


A HP marketingeseinek az elmúlt napokban úgy tűnik kigyúlt a villanykörte a fejük felett, ugyanis a legújabb akciójuk keretében – állításuk szerint népszerű kérésnek eleget téve – nagy erőkkel nekiálltak reklámozni a Windows 7-es asztali és hordozható számítógépeiket. A partizán megmozdulás természetesen kellemetlen fényt vet a Microsoftra, azonban jelenleg erősen limitált a résztvevő számítógépek köre, így az egész inkább csak egy átmeneti és opportunista fellángolásnak tűnik, mintsem teljes mellbedobású visszalépésnek, noha hatalmas siker esetén bármi megtörténhet.


Kapcsolódó érdekesség, hogy ugyan a Windows 7 bolti verziójának forgalmazása a tavalyi év végén megszűnt, ám a hardvergyártók meghatározatlan ideig még képesek lesznek új licenceket igényelni a Microsofttól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.