Hirdetés

HTC One (M8): biztosabb működés az európai tulajdonosoknak



|

A HTC kiadta a HTC One (M8) készülék második frissítését, mely az okostelefon általános stabilitását javítja.

Hirdetés

A tajvani HTC okostelefon gyártó az utóbbi években egy kicsit irányt vesztett, azonban a HTC One (M8)-as készülékének kiadásával javított a piaci helyzetén, most pedig az okostelefon európai tulajdonosai egy új frissítést is kaptak.

Hirdetés

Az Apple és a Samsung telefonjai mellett a HTC One (M8) egy igazi exkluzív, csúcskategóriás készülék, melynek bár voltak hibái a megjelenéskor, a frissen megjelent frissítés ezekre ad gyógymódot. A 66 megabájtos tapasz javítja a készülék általános stabilitását, többek között a kameraszoftvert, az FM rádiót, az időjárás-előrejelző alkalmazás barometer részét, illetve a háttérben is helyretesz néhány problémát. A Sense felület ugyanakkor nem változott, de talán nem baj, mert ez mindig jól néz ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.