Hirdetés

iCareFone - Megoldás minden iProblémára

|

Ritkán adódik probléma az Apple termékekkel, de ha mégis, az sok esetben otthon, pár kattintással javítható. A PC World magazin decemberi teljes verziója ebben lehet hasznodra.

Hirdetés

Elvitathatatlan az Apple termékektől, hogy megbízhatóak, és ha bármilyen probléma akad velük, az általában - még ha az alkatrészcsere nem is feltétlenül olcsó - egyszerűen orvosolható. Persze nem árt időszakosan karbantartani őket, segíteni az iOS-t vagy a MacOS-t a takarításban. Ekkor jönnek jól az olyan szoftverek, mint a Tenorshare-féle iCareFone, amely egyrészt segít a hibák elhárításában, másrészt megkönnyíti a fényképek, videók, kontaktok kezelését, valamint némi helyet is felszabadíthatunk vele, amire a folyamatosan növekvő alkalmazásméretek miatt egy 16 GB-os kapacitású készüléken manapság nagy szükség van.Hirdetés

Az alkalmazás Windowsra és MacOS-re egyaránt elérhető. Pillanatok alatt, könnyen telepíthető, viszont használatához szükség van az iTunesra (valószínűleg a legtöbb windowsos iPhone-, iPad- vagy iPod touch-felhasználónak ez nem jelent problémát, ők már korábban telpítették a szoftvert, MacOS-en pedig a rendszer része) is. Az iCareFone kezelőfelülete modern, könnyen átlátható. A kezdőképernyőn megnézhetjük a csatlakoztatott készülék adatait, így láthatjuk azok típusát, kapacitását, az iOS verziószámát, a szériaszámot, illetve hogy mennyi helyet foglal a rendszer, a telepített tartalom, és mekkora terülte maradt szabadon. Ezeket az információkat persze az iTunes is rendelkezésünkre bocsátja, a program érdekesebb része az eszközök menüpont alatt keresendő.A fájlkezelővel - amely inkább a windowsos felhasználók számára hasznos - átnézhetjük a böngészőben tárolt könyvjelzőket, a kontaktokat, a naptárat, a jegyzeteket, a videókat, a zenéket és a fotókat, ezeket gépünkről is kezelhetjük, illetve törölhetünk, és telepíthetünk alkalmazásokat is. A programok méretét szintén megtekinthetjük, így ha azt látjuk, hogy valami túl sok helyet foglal, különösebb fáradság nélkül megszabadulhatunk tőle.

Ritkán előforduló jelenség, de néhány felhasználó biztosan tapasztalta már a készülék látszólag indokolatlan lassulását, esetleg a tárterület érthetetlen fogyatkozását. Az iCareFone ebben is segít: egy kattintással lefuttathatunk egy ellenőrzőt, amely pontosan megmutatja, mi mennyi helyet foglal, majd külön törölhetjük az ideiglenes és a szemétfájlokat, de akár képeket vagy szoftvereket is. Ha egy gyors tisztítás nem oldja meg a problémát, mélyebbre is áshatunk a Deep Clean funkcióval. Ugyanígy ritkán (elsősorban a jailbreakelt készülékeknél) megeshet, hogy a rendszer lefagy, a készülék nem kapcsol be, megáll az Apple-logónál, recovery-módba kerül, és nem lehet onnan kihozni. Az ilyen jellegű problémákat szintén javíthatjuk, és ugyan adatvesztés nagy eséllyel nem történik, a jailbreakelt készülékek gyári állapotra állnak át, és a legfrissebb rendszer kerül rájuk - ez talán nem nagy ár azért, hogy eszközünk újra használható legyen.

HirdetésKissé szürke zónás megoldás, így mindenkinek csak saját felelősségre ajánljuk, hogy a program képes eltüntetni a hirdetéseket bizonyos iOS-es alkalmazásokból. Érdemes belegondolni, hogy az ingyenes applikációk fejlesztőit a hirdetésekből származó bevételek tartják el, úgyhogy ezt a funkciót csak akkor javasolt használni, ha nincs más választás.Hirdetés

Az iCareFone egy remek eszközcsomag, amellyel gyakorlatilag minden, iOS-es eszközünkkel kapcsolatos problémát megjavíthatunk, sőt - iPod nano, iPod classic és iPod shuffle zenelejátszókkal is működik. A segédprogramot a decemberi PC World olvasói ingyen használatban vehetik 10 másik teljes verziós alkalmazás mellett.

iCareFone

Ár: 79,95 USD Ft
 • Windows- és MacOS-kompatibilis
 • megjavítja az iPhone, iPad és iPod készülékek szoftveres hibáit
 • biztonságos adatmentés
 • kontaktok, könyvjelzők, képek, zenék, videók egyszerű kezelése
 • fölösleges fájlok törlése
 • alkalmazáson belüli reklámok eltávolítása
PRO
 • könnyen kezelhető,
 • a legtöbb hibát megjavítja,
 • iPodokkal is kompatibilis
Kontra
 • a reklámeltüntetés lehetősége morálisan megkérdőjelezhető
 • Teljesítmény:

  9

 • Ár/Érték:

  9

 • Extra funkciók:

  9

Ügyfélszolgálati változás!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://pcworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.