Hirdetés

IE7pro: helyére a menüt!



|

Hirdetés

Ezt sajnos minden alkalmazásban máshol tehetjük meg: az Internet Explorerben a jobb egérgombbal kattintva a fülek melletti üres területre kapjuk meg a szükséges menüt, ahol kijelölhetjük a Menüsort. Ekkor egy szokatlan helyre, a címsor alá kerül, amit kezdetben nehéz megszokni, hiszen a korábbi verziókban mindig az ablak felső részén helyezkedett el. Szerencsére egy kis segédprogrammal visszatehetjük megszokott helyére.

 

Az IE7pro egy ingyenes, ám nagyon hasznos alkalmazás. A www.ie7pro.com címről letöltve telepíthetjük, természetesen ha böngészőnk nem fut a háttérben. Ezt követően egy kis kék ikon jelenik meg böngészőnk alján, s ha erre kattintunk, feltűnik egy gyorsmenü. A Preferencesre kattintva előjön a beállítóablak, ahol a Settings oldalon pipáljuk ki a Top IE menu opciót. A változások nyugtázása után indítsuk újra böngészőnket, és a menüsor máris a címsor fölött látható. Ezenkívül az IE7pro még számtalan segítséget nyújt az Internet Explorer 7-es verziójához – teljesen ingyen.

 

 

ie7pro.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.