Hirdetés

Igazán ütős üzenetküldő lett a Google Allo



|

Az Allo még annál is többet nyújt, mintha egybegyúrnánk a WhatsAppot és a Snapchatet.

Hirdetés

A 2016-os Google I/O rengeteg újdonságot hozott magával, az egyik pedig az óriás legújabb üzenetküldője. A neve: Allo. 

Hirdetés

Nem a Hangouts ráncfelvarrott változatáról van szó. Az újdonság a WhatsApp és a Snapchat legjobb funkcióit kombinálja, ráadásul ezeknél is többet nyújt a nyáron Androidra és iOS-re megjelenő Allo. 

Az Allo a telefonszámhoz kötődik, így a meglévő kontaktoknak egyből lehet szöveges üzenetet, emojit és matricákat (ezekből nem lesz hiány), képeket küldeni. A képeket kézzel írott szöveggel lehet díszíteni. 

További érdekesség a suttogás/kiabálás funkció, amellyel nagyobb vagy kisebb méretű szöveget is küldhetünk. A szolgáltatás képes lesz intelligens válaszadásra: a gépi tanulásnak hála megpróbál megfelelő válaszokat kitalálni helyettünk, ráadásul még stílusban is igazodik hozzánk. A fotókra is képes lesz reagálni. 

Természetesen az Allóból nem hiányzik majd a Google Assistant és a Google Search sem, így a keresést appon belül lehet megoldani, a találatokat pedig azonnal beszúrni a beszélgetésbe. 

A biztonság jegyében az Allo üzeneteit titkosították, az inkognitó módban pedig végpontok közötti titkosítást és lejáró üzeneteket kínál a szolgáltatás. Az ablak bezárásakor a készülékről minden adatot és előzményt töröl a program, amit az inkognitó módban generáltunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.