Hirdetés

Így aktiválódik a Windows 10-ed



|

Vagy digitális jogosultsággal vagy termékkulccsal aktiválódik a Windows 10.

Hirdetés

Aki elsőként szeretett volna frissíteni a Windows 10-re, annak még nem volt teljesen világos a startkor, hogy miként aktiválhatja az új operációs rendszerét. 

Hirdetés

A Microsoft most végre hivatalosan is tisztázta, hogy két eltérő módon lehet aktiválni a Windows 10-et egy eszközön. 

Az első a digitális jogosultság. Ilyenkor ingyenes frissítésként telepítjük a rendszert, és nem kell megadni semmilyen termékkulcsot, amit régebben. Mindenkinél így aktiválódott, aki Windows 7-ről vagy Windows 8.1-ről tért át, esetleg a Windows Áruházból vette a rendszert vagy Windows Insider maradt. 

A másik módszer keretében kell csak megadni a hagyományos termékkulcsot, ami csak bizonyos feltételek esetén elérhető. 

Konkrétan vagy fizikai vagy digitális formátumban kell megvásárolni külön az operációs rendszert egy hitelesített kereskedőtől. A másik lehetőség egy teljesen új eszköz vásárlása, amin már gyárilag Windows 10 fut. 

A trendeket és az Apple szokásait elnézve úgy tűnik, hogy a jövőben a Microsoft is örökre száműzheti a hagyományos termékkulcsot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.